WERKPLAATS

KERNWAARDEN

Uw project is bij Immano in goede handen, wij verstaan ons vak. Hieronder vertellen wij u waar u bij ons altijd op kan rekenen: Flexibiliteit, Kwaliteit, Innovatie en Duurzaamheid.

FLEXIBILITEIT

Flexibiliteit betekent voor Immano vooral inlevingsvermogen. En het aanpassen van onze mogelijkheden op uw wensen. Vandaar dat onze dienstverlening begint met een zorgvuldige analyse. U wilt tenslotte een sfeer scheppen waarin mensen zicht prettig voelen. Waarvoor is de ruimte bedoeld? Dan pas start het creatieve proces. In dit proces werken wij nauw samen met de interieurarchitect. Vanzelfsprekend kunt u ook zelf een ontwerp maken of uw eigen interieurarchitect uit kiezen. Wij werken het ontwerp graag voor u uit. Voorop staat altijd dat de door u gewenste stijl of uitstraling optimaal wordt bereikt.

 _MG_7931_MG_9958

 

KWALITEIT

Werken aan kwaliteit van een nieuw interieur begint bij Immano al in de ontwerpfase. Door evenveel aandacht aan de ergonomie als aan het uiterlijk te besteden. Ook de materiaalkeuze speelt een belangrijke rol, evenals de high-tech apparatuur en de verlijmingsprocessen. Het zijn allemaal belangrijke voorwaarden om tot vakwerk van hoog niveau te komen.

Uiteindelijk is de factor mens bepalend voor het eindresultaat. De mens die nadenkt over het hoe en waarom van de uitvoering. En al zijn know how en ervaring inzet voor de klant. Vandaar dat Immano geen concessies doet aan het ambacht: al onze projecten worden gerealiseerd door ervaren timmerlieden en meubelmakers.

_MG_7897 _MG_9986

 

 

 

 

 

 

 

INNOVATIE

Innovatie is voor Immano elke levensvatbare nieuwe ontwikkeling waar de klant iets aan heeft, hoe meer de klant er aan heeft, hoe waardevoller de innovatie. Ons uitgangspunt daarbij is dat niets zo goed is dat het niet beter kan. Daarvoor volgen wijde ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. Vaak lopen we zelfs voorop.

Het gaat daarbij niet alleen om de verbeteringen die onze producten duurzamer, comfortabeler en gemakkelijker te onderhouden maken. Ook met vernieuwde productiemethoden werken wij aan de verlaging van transportkosten en eenvoudigere montage op locatie. Dat levert aanzienlijke kostenbesparingen op.

_MG_7801 _MG_7938

 

 

 

 

 

 

 

DUURZAAMHEID

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) kenmerkt onze bedrijfsvoering en onze werkwijze: Immano integreert duurzaamheid steeds verder in alle bedrijfsprocessen. Daarbij is samenwerking met onze partners en afnemers gericht op het verantwoord inzetten van mensen en gebruik van grondstoffen.

De uitgangspunten van onder meer Forest Stewardship Council (FSC) en het Programme for Endorsement of Forest Certification (PEFC) zijn bepalend voor ons denken en doen. De kennis en de aanbevelingen van MVO Nederland vormen daarbij een belangrijke leidraad.

MVO logo

Email this to someone