WERKWIJZE

Veel van uzelf, weerspiegelt zich in uw interieur. Op de zaak is dat niet anders dan thuis. Het geeft uw bezoekers, klanten en relaties een belangrijke eerste indruk. Bijvoorbeeld van uw gevoel voor innovatie, transparantie of duurzaamheid.

DE JUISTE RUIMTE

De ambiance die u voor ogen staat, kunnen wij realiseren. Immano is een interieurbouwer, gespecialiseerd in maatwerk voor kantoren, winkels, woningen en projectinrichtingen. Onze meubelmakers vervaardigen met moderne machines alles zelf – van de betimmering tot de complete inrichting.

Immano ontwerpt en bouwt tot de verbeelding sprekende interieurs. Al meer dan 30 jaar op tijd en binnen budget.

 

_MG_7877      _MG_7910

AANPAK

Interieurbouw moet in één keer goed. Daarvoor is een fraaie schets alleen natuurlijk niet voldoende. Want met wie doet u zaken? Wat zijn de kernwaarden? En even belangrijk: Welke projecten zijn al tot volle tevredenheid van de opdrachtgever gerealiseerd?

Bij Immano heeft u van de start van onze dienstverlening tot de oplevering één vertrouwde gesprekspartner. Elke door ons gemaakte inrichting wordt door onze eigen medewerkers geplaatst. De basis voor een succesvolle samenwerking is ons stappenplan – dat vanzelfsprekend per project is aan te passen.

Pas als u enthousiast bent over het uiterlijk, de functionaliteit en de verhouding van de prijs en kwaliteit, starten wij met de bouw.

Met vriendelijke groet,

Immano BV – Veenendaal

_MG_7878      _MG_7881

Email this to someone